Doneer je haar !

Crescendo steunt de haarstichting. Onze bijdrage : we knippen je haar gratis af èn in een goede coupe !

Informatie over haar doneren
De Haarstichting zal binnenkort een prachtig project opstarten, waarvoor we nu alles achter de schermen aan het regelen zijn. We kunnen dit project niet realiseren zonder jouw hulp! We hebben zo veel mogelijk haardonaties nodig, om uiteindelijk zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen. Haardonaties vanaf 20 cm kunnen worden ingeleverd, maar hoe langer, hoe beter! Hier zullen haarwerken van worden gemaakt voor mensen die dat écht nodig hebben (we houden nog even geheim wie dat precies zijn), zonder dat daaraan voor hun kosten verbonden zijn. Verblijd ook iemand met jouw haar!

cathy op zuid 083Wanneer je je haar wilt doneren, let dan op de volgende punten:
• Alle natuurlijke haarkleuren zijn welkom, geverfd haar ontvangen we ook graag!
• De minimale lengte bedraagt 30 centimeter in een vlecht.
• Indien mogelijk het haar droog, schoon en in een staart opsturen.
• Grijs haar kunt u ook doneren aan de Haarstichting. Voor meer info, zie grijs haar doneren.
• Haar vergaat niet, dus als u nog ergens een oude afgeknipte vlecht heeft liggen, maakt u ons daar erg blij mee!
Je kunt je haar opsturen naar het volgende adres:

Nederlandse Haarstichting
Wilsonsplein 2
2011 VG Haarlem

Wanneer je een briefje met je naam en e-mail adres meestuurt, zal er een ontvangstbevestiging en bedankje in de vorm van een e-mail worden toegestuurd. Bijgevoegde bijzondere verhalen worden soms geplaatst op de website! Klik ook vooral op “vind-ik-leuk” op onze Facebook en plaats een berichtje, foto of gedichtje over je haardonatie!
We lezen alle briefjes met veel plezier en sturen altijd aan het eind van de maand een ontvangstbevestiging en bedankje! We kunnen helaas niet alle leuke reacties plaatsen, daarom kiezen we eenmaal of tweemaal per maand een aantal leuke en bijzondere briefjes uit en laten we die zien in een nieuwsbericht!

http://www.haarbank.nl/Reacties zijn gesloten.