O’right | Green Hair Care

Het pure en groene haarcosmetica merk O’right onderscheidt zich door oude Aziatische rituelen te combineren met moderne, duurzame productiewijzen. De focus ligt op ecologie en pure schoonheid.

Stap voor stap de wereld verbeteren door het milieu minder te belasten, dat is het uitgangspunt van O’right. Het merk neemt dit bijzonder serieus: de grondstoffen van organische oorsprong en de productieprocessen voldoen aan de strengste keurmerken ter wereld. Bovendien stimuleert O’right een kritisch en bewust productgebruik

 

Hoogst mogelijke % natuurlijke ingrediënten

Het assortiment is compact en overzichtelijk. Voor ieder haartype is er een specifieke lijn. De ingrediënten hebben een zeer herkenbare geur, zo ruikt de Green Tea-lijn ook echt naar groene thee. De producten bevatten het hoogst mogelijke % aan natuurlijke ingrediënten en de informatie over de werkstoffen staat eerlijk vermeld op de verpakkingen. De basis van het product ligt in Aziatische haarverzorgingsrituelen. De werking van deze ingrediënten wordt al eeuwen van generatie op generatie doorgegeven.

 

Duurzaam

De verpakkingen dragen bij aan een beter milieu. Er wordt gebruik gemaakt van plantaardige materialen, FSC-papier en organische (soya) inkt. Sommige verpakkingen zijn composteerbaar en hieruit groeit dan een plantje (!). Het productieproces is als één van de eerste groene productiebedrijven gecertificeerd. Daarnaast is O’right o.a. door de stichting Proefdiervrij erkend als proefdiervrij.

 

Internet

Om in te spelen op de toenemende behoefte om ook via internet je producten te kunnen bestellen is O’right ook verkrijgbaar via de webshop (www.crescendo.hairoright.nl/producten/) Lekker handig voor als je een keer niet de deur uit wilt.Reacties zijn gesloten.